Je wilt een taxatie in Tiel? Regiokeuring kan je helpen!

Er zijn veel aanbieders voor een woningtaxatie in Tiel. Maar een ding is zeker, bij Regiokeuring zit je zeker goed! Regiokeuring is een landelijk, regionaal, onafhankelijk, erkend werkend taxatie en bouwkundig inspectiebureau. Regiokeuring werkt in heel Nederland, maar is vooral actief in Midden Nederland. Dus ook voor een taxatie in Tiel zit je bij ons goed! 

Voor een bouwkundige keuring moet je bij Regiokeuring zijn!

Niet zo zeer opzoek naar een taxatie in Tiel maar ben je benieuwd naar de technische staat van een woning? Dan is onafhankelijk bouwkundig onderzoek van groot belang. Het is natuurlijk belangrijk dat er feiten op tafel komen te liggen. Regiokeuring regelt dat! We onderzoeken tijdens de bouwtechnische keuring zowel de buiten als de binnenzijde. Tijdens deze inspectie kunnen er gebreken gevonden worden. Dat kunnen grote gebreken zijn, maar ook kleine gebreken. Al deze gebreken worden verwerkt in een duidelijk rapport. De herstelkosten worden hierbij ook meegenomen. Erg handig, weet je direct wat je ongeveer kwijt bent! De kosten voor een bouwkundig rapport vallen bij ons lager uit dan je verwacht. Kortom: niet alleen voor een taxatie in Tiel zit je goed bij ons, een woning keuren bij Regiokeuring kan ook heel goed!

Taxatie Tiel

Regiokeuring Logo

Opzoek naar aankoopbegeleiding, bij ons zit je goed!

Wanneer je de keuze hebt gemaakt om een woning te gaan kopen, zal je merken dat dit heel veel tijd en inzicht kost. Je krijgt bijvoorbeeld te maken met meerdere makelaars, verschillende partijen en ieder zijn eigen wensen en eisen. Als je kiest voor onze professionele aankoopbegeleiding scheelt dit heel veel tijd en energie. De adviseur zorgt ervoor dat alles goed verloopt en dat je geen hoofdpijn krijgt van bepaalde zaken. Regiokeuring kijkt onder andere naar uw financiële mogelijkheden, hierdoor krijgen wij een goed inzicht naar de mogelijkheden. Let op, bij het afsluiten van een hypotheek is een taxatie verplicht, ook in Tiel! Daarnaast neemt de adviseur contact met je op om de verkoop af te wikkelen. Daarbij neemt de adviseur ook contact op met de verkopende partij.

Een taxatie in Tiel van je woning doe je bij Regiokeuring

Veel mensen zien het nog wel eens over het hoofd, maar het is toch ook echt verplicht bij het afsluiten van een hypotheek. Een taxatie, en ook in Utrecht! Regiokeuring voert graag met haar expertise een NWWI-taxatie voor je uit. Tijdens de taxatie in Tiel wordt de marktwaarde van de woning bepaald, de hypotheekverstrekker wil namelijk graag weten hoeveel de woning waard is. Niet alleen voor een taxatie in Tiel kan je bij Regiokeuring terecht, wij zijn actief in heel midden Nederland. Je kan geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Liever eerst even persoonlijk contact? Geen probleem! Regiokeuring helpt je graag.

Wanneer is een taxatie nodig in Tiel?

Niet alleen bij het afsluiten van een hypotheek heb je een taxatie nodig voor een woning in Tiel maar ook bij een verkoopbeslissing. Als je liever van hypotheek verwisseld is het ook van belang dat je een taxatie voor je woning in Tiel krijgt. Maar ook bij een WOZ contra taxatie of boedelscheiding is een taxatie in Tiel nodig. De iets minder leuke gebeurtenis, maar ook hierbij is een taxatie in Tiel nodig is successierecht. Er moet een taxatie gedaan worden over de woning die geërfd wordt.

Een taxatierapport van Regiokeuring met NWWI!

Iedere geldverstrekker accepteert een taxatierapport van de NWWI. Dat is ook de reden waarom wij van Regiokeuring gespecialiseerd zijn in het uitbrengen van NWWI taxatierapport. NWWI staat voor Nederlands Woning Waarde Instituut. Weet je in ieder geval dat die taxatie in Tiel wel snor zit! Wanneer je gebruik gaat maken, of maakt, van de NHG (Nationale Hypotheek Garantie) ben je verplicht om een gevalideerd NWWI-taxatierapport op te laten stellen. Let hier dus echt op wanneer je de keuze maakt om een taxatie in Tiel te laten doen. Anders is het natuurlijk jammer van het geld. Bij Regiokeuring zit je dus helemaal goed voor je taxatie in Tiel. Fijn om te weten;

in de meeste gevallen zijn de taxatiekosten fiscaal aftrekbaar!

Regiokeuring onderscheidt zich graag van de rest voor een taxatie in Tiel

Wij beschikken over verschillende werknemers die ieder zijn eigen expertise heeft. We hebben een gecertificeerd taxateur die een taxatie in Tiel snel en goed voor je kan doen! De taxateur levert de taxatie in Tiel op met een gevalideerd NWWI-taxatierapport. Daarnaast beschikt Regiokeuring over een gediplomeerd makelaar, de makelaar kent de slagen van de zweep en weet hoe het allemaal werkt. Onwijs handig wanneer je voor een aankoopbegeleider kiest.
Regiokeuring heeft ook een rentmeester beschikbaar. Daarnaast beschikken wij ook over een WOZ-taxateur. Deze taxateur kan ook een taxatie uitbrengen in Tiel waarbij de WOZ-waarde wordt getaxeerd. Regiokeuring maakt het team compleet met een bouwkundige. Alle werknemers met hun eigen functie maar allemaal even belangrijk.
Goed om te weten waar Regiokeuring zich in onderscheidt:
Wij leveren snel een rapportage aan, je hoeft dus niet lang te wachten op je taxatie rapport voor een woning in bijvoorbeeld Tiel!
Betrouwbaarheid is erg belangrijk bij ons, en wij streven dan ook naar een betrouwbare samenwerking met u
Regiokeuring beschikt over bouwkundigen die een brede en diepe kennis hebben over verschillende bouwwerken
Bij Regiokeuring kun je er van op aan gaan dat wij zeer nauwkeurig werken, hierdoor zijn de herstelkosten altijd heel specifiek en goed te weerhalen!
Naast de bovengenoemde punten, heeft Regiokeuring 15 jaar ervaring. Kortom: Regiokeuring is de taxateur die u zoekt voor een taxatie in Tiel!
Wil je gebruik maken van meerdere diensten? Een bouwkundig inspectierapport en een taxatie? Dat kan! Omdat wij deze verschillende mogelijkheden aanbieden kunnen wij een aantrekkelijke combinatiekorting aanbieden. Vraag zeker eens naar de mogelijkheden!
Heb je een vraag of ben je geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte? Je mag ons altijd bellen op nummer 0345-521010. Het is mogelijk om een contactformulier in te vullen op de website, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Onze kwaliteiten