Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren makelaar in Gelderland? Dan moet u bij Regiokeuring zijn! Bij ons werken de beste aankoopmakelaars van heel Gelderland. Zij helpen met het vinden en kopen van uw droomhuis voor een zo laag mogelijke prijs. Wie wil dat nou niet?

Wat is een makelaar?

Iedereen kent de term makelaar wel. Wat veel mensen zich echter niet realiseren is dat er verschillende soorten makelaars zijn, zowel in Gelderland als in de rest van Nederland. In grote lijnen is hun takenpakket hetzelfde, maar op een paar essentiële punten niet.

Aankoopmakelaar Gelderland

Een makelaar is nooit neutraal. In plaats daarvan werkt een makelaar altijd voor één van de twee partijen: de aankopende partij of de verkopende partij. Een zogenaamde aankoopmakelaar werkt dus voor de partij die een huis willen kopen. De taken van een aankoopmakelaar zijn het vinden van een geschikt huis, het bedingen van een lage koopprijs en het verzorgen van gunstige voorwaarden. Door gebruik te maken van een aankoopmakelaar weet u zeker dat het u uw droomhuis vindt en dat alles zo voordelig en goed mogelijk wordt geregeld.

Makelaar in Gelderland

Regiokeuring Logo

Verkoopmakelaar

Een verkoopmakelaar is een makelaar die de wensen van de verkopende partij behartigd. Hij of zij zorgt er voor dat eventuele geïnteresseerden het huis kunnen bezichtigen en dat er tot een eerlijke verkoopprijs wordt gekomen.

Internet makelaar

Iets wat de laatste jaren ook steeds meer in opkomst is, is de zogenaamde internet makelaar. Deze werkt, zoals de naam al zegt, alleen maar via het internet. Hij/zij zorgt voor een goede verkooptekst en dat eventuele geïnteresseerden contact met u opnemen. U moet dan zelf de bezichtiging van uw huis begeleiden.

Makelaar Gelderland van Regiokeuring

Wij werken met een aantal van de beste aankoopmakelaars in Gelderland. Het inschakelen van een aankoopmakelaar is op meerdere vlakken voordelig. Zo weet u dankzij de makelaar zeker dat u een geschikt huis voor u en uw familie zal vinden voor de beste prijs. Ook wordt er op deze manier voorkomen dat u te veel betaalt. Dit zien we namelijk maar al te vaak. Bij een de aankoop van uw droomhuis komt immers veel emotie kijken. Dan kunt u zich al snel door emoties laten leiden. Onze makelaar in Gelderland zorgt er voor dat dit niet gebeurt. Op deze manier krijgt u toch uw droomhuis, maar dan voor een gunstige prijs en met gunstige voorwaarden.

Wat komt er nog meer kijken bij een woning kopen?

Een woning kopen bestaat niet alleen maar uit het vinden van een woning en deze vervolgens kopen. Er komen ook andere dingen bij kijken. Denk hierbij aan het uitvoeren van een bouwkundige keuring en het laten taxeren van de woning. Onze makelaar in Gelderland kan hier bij helpen. Regiokeuring.nl voert namelijk ook taxaties en bouwkundige keuringen uit. Deze worden natuurlijk uitgevoerd door gecertificeerde taxateurs en bouwkundige deskundigen. Door een keuring en taxatie uit te laten voeren komen u en de makelaar te weten in wat voor staat de woning verkeert en hoeveel de woning nu echt waard is. Aan de hand van de resultaten kan de makelaar voor u gaan onderhandelen over de aankoopprijs. Zo komt u ieder geval niet voor nare verrassingen te staan.

Makelaar Gelderland ook actief in andere provincies

Wij zijn gelukkig niet alleen maar actief in de provincie Gelderland. Ook als u een makelaar nodig heeft voor in een andere provincie, kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld in de provincie Utrecht. Twijfelt u of wij ook u van hulp kunnen zijn? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Andere diensten van Regiokeuring.nl

Zoals eerder gezegd werd bieden wij ook andere diensten aan naast onze makelaars. Ook voor bouwkundige keuringen en taxaties kunt u bij ons aankloppen.

Bouwkundige keuring

Een bouwkundige keuring is een keuring die kijkt naar de bouwkundige staat van een huis. Verkeert het huis nog wel in goede staat? Onze makelaar in Gelderland kan zo’n keuring op uw aanstaande huis laten uitvoeren om u er van te verzekeren dat het huis in orde is. Ook als u slechts een bouwkundige keuring wilt laten uitvoeren en verder geen makelaar nodig hebt, kunt u bij ons aankloppen.

Makelaar Gelderland laat taxatie uitvoeren

Bent u wel erg geschrokken van de vraagprijs van uw droomhuis en wilt u weten hoeveel de woning nu echt waard is? Dan laat onze makelaar in Gelderland het huis door een van onze gecertificeerde taxateurs taxeren. Dankzij de taxatie weet u precies wat de woning waard is. Dit kan voordelig zijn tijdens de onderhandelingen.

Aangesloten bij SCVM en VBO makelaars

Wij zijn aangesloten bij de Stichting Certificering Voor Makelaars. Onze makelaars zijn ook allemaal gecertificeerd. Wat dit inhoudt? Makelaars aangesloten bij de SCVM zijn verplicht zich te houden aan hun regels. Deze gaan onder andere over professionaliteit en transparantie tijdens het bemiddelingsproces. VBO makelaars is een vereniging voor zowel makelaars als taxateurs. Dit is een gerenommeerde brancheorganisatie waar professionele makelaars, taxateurs en verhuurbemiddelaars.

Vragen over makelaar Gelderland? Neem contact op!

Heeft u twijfels? Weet u niet zeker of een van onze makelaars in Gelderland u verder kan helpen? Heeft u de hoop om uw droomhuis te vinden eigenlijk al een beetje opgegeven? Neem dan simpelweg contact met ons op. Dit is gratis en vrijblijvend. Wij beantwoorden en helpen u maar al te graag verder.

Kosten aankoopmakelaar in Gelderland van Regiokeuring

Hoeveel een makelaar in Gelderland u gaat kosten? Helemaal niets! De prijs die wij hanteren is namelijk 10% van het verschil tussen aankoopprijs en vraagprijs. Stel bijvoorbeeld dat onze makelaar het voor elkaar krijgt dat de verkoper akkoord gaat met een prijs van €250.000 in plaats van €300.000. Dan krijgt onze makelaar 10% van dit verschil, in dit geval dus €5000 euro. U bespaart in zo’n geval dan wel €45.000!

Vrijblijvend offerte aanvragen voor makelaar Gelderland Wilt u een offerte aanvragen? Dat kan! Via onze website is dit binnen een paar minuten gedaan. U hoeft alleen maar uw gegevens in te vullen. Wij zullen zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte voor u opstellen.

Onze kwaliteiten