Heb je een prachtige woning in Zoelen op het oog? Dan is het van groot belang dat je gedegen onderzoek naar de woning uit laat voeren. Zo op het eerste oog kan de woning er namelijk perfect uit zien, maar desondanks kan een woning altijd gebreken vertonen. Deze gebreken komen eigenlijk alleen aan het licht als je een bouwkundige keuring Zoelen uit laat voeren.

Voor een bouwkundige keuring voor een woning in Zoelen ben je bij regiokeuring.nl aan het juiste adres. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring met het uitvoeren van bouwkundige keuringen en richten ons daarbij hoofdzakelijk op midden Nederland. Zowel de provincie Utrecht als de provincie Gelderland kennen hierdoor voor ons geen geheimen meer.

 

Waarom een bouwkundige keuring in Zoelen uit laten voeren?

Voordat je een bod op een huis gaat doen, is het van cruciaal belang dat je een bouwkundige keuring uit laat voeren. Alleen met behulp van een dergelijke keuring weet je precies wat de huidige staat van het huis is. Op basis van onze bevindingen ben je vervolgens ook in staat om de kosten voor de komende jaren duidelijk in beeld te brengen; sommige gebreken in een huis kunnen immers alleen opgelost worden door hier een grote smak geld aan te besteden.

Bouwkundige keuring in Zoelen

Regiokeuring Logo

 

Moraal van het verhaal; het uit laten voeren van een bouwkundige keuring in Zoelen is eigenlijk van cruciaal belang. Het is de enige manier waarop je de huidige staat van het huis duidelijk in beeld weet te krijgen, waardoor je geen kat in de zak gaat kopen. Je weet bovendien dat je hierdoor op de juiste manier onderzoek naar het huis hebt laten verrichten; dat geeft je mogelijk ook een hoop rust als je uiteindelijk een bod op het huis uit gaat brengen.

 

Hoe voeren wij een bouwkundige keuring uit?

Wil je graag een bouwkundige keuring in Zoelen door regiokeuring.nl uit laten voeren? Verstandige keus; wij hebben hier namelijk de juiste apparatuur én de juiste vakkundige keurders voor in huis. Als wij met jou een afspraak gemaakt hebben, verschijnen wij op het afgesproken tijdstip bij de betreffende woning.

Vervolgens beginnen wij op de zolder, waarbij wij eigenlijk alle onderdelen aan een strenge keuring gaan onderwerpen. Dit varieert van de vloer van de zolder tot aan de dakbedekking. Ook de schoorsteen, de dakisolatie, de dakramen en de Cv-ketel worden hierbij niet overgeslagen.

Als wij eenmaal de gehele zolder aan een strenge keuring onderworpen hebben, starten we met de onderliggende verdiepingen. Door elke verdieping zeer uitgebreid na te lopen, weten wij de gehele staat van het huis duidelijk in beeld te krijgen. Geen enkele muur, geen enkele deur, geen enkel raam, geen enkel kozijn en geen enkele vloer ontsnapt hierbij aan onze aandacht.

Om het helemaal af te maken, brengen wij ook nog een bezoek aan de kruipruimte van een woning. Wij zijn namelijk van mening dat deze ruimte wel eens onderschat wordt, terwijl je alléén vanuit deze ruimte een duidelijk beeld van de vloer op de begane grond kunt krijgen. Deze stap wordt door veel andere keurders overgeslagen, maar wij hechten hier juist veel waarde aan.

Als wij eenmaal alle ruimtes en alle onderdelen in het huis aan een keuring onderworpen hebben, zijn onze vakkundige keurders in staat om een keuringsrapport op te stellen. In dit rapport vind je eigenlijk alle bevindingen van onze keurders, waarbij alle bevindingen ook bijgestaan worden door duidelijke foto’s. Met deze foto’s krijg je zelf ook een duidelijk beeld van de staat van de woning.

Daarbij geven onze experts ook nog aan met welke kosten je rekening moet gaan houden. Als er mogelijke gebreken in het huis geconstateerd zijn, is het immers van belang dat deze op de juiste manier hersteld gaan worden. Gezien onze ervaring en vakkennis kunnen wij perfect inschatten wat de kosten hiervoor gaan zijn. Aan de hand van dit uitgebreide keuringsrapport ben je voor jezelf in staat om de juiste keuze te maken; ga ik dit huis kopen of niet?

 

Wat zijn de voordelen van een bouwkundige keuring door regiokeuring.nl?

Als je een bouwkundige keuring uit laat voeren, heb je eigenlijk al een verstandige keus gemaakt. De kans is aanwezig dat je helemaal verliefd op een huis bent geworden, waardoor je te hard van stapel gaat lopen. Je kijkt hierdoor niet meer met een kritische blik naar een woning, terwijl dat juist wel zo belangrijk is. Gelukkig kunnen de experts van regiokeuring.nl jou daar een handje bij helpen.

Wij hebben namelijk veel ervaring, waarbij wij onze pijlen met name op de provincies Gelderland en Utrecht richten. Ook in en rondom Zoelen hebben wij daardoor vele bouwkundige keuringen uit mogen voeren; wij weten dus ook exact op welke onderdelen we in bepaalde huizen extra moeten letten.

Daarnaast fungeren wij niet alleen als een keurder, maar ook als een gecertificeerde taxateur, gediplomeerd makelaar, rentmeester en WOZ-taxateur. Nadat wij de bouwkundige keuring in Zoelen voor je uitgevoerd hebben, kunnen wij je dus ook met de vervolgstappen helpen. Daarbij voeren wij ook graag een complete taxatie voor je uit, waarbij wij ook naar allerlei andere facetten kijken. Aan de hand van onze diensten ben je uiteindelijk in staat om voor jezelf te bepalen of je een bepaald huis wel of niet gaat kopen.

Daarbij komt ook nog eens dat je tijdens dit gehele proces slechts één aanspreekpunt hebt. Wij weten als geen ander het uitkiezen c.q. kopen van een huis een behoorlijk stressvolle aangelegenheid is. Je hebt dan hoogstwaarschijnlijk ook niet zo’n trek in allerlei verschillende lijntjes met allerlei verschillende partijen. Als je gebruik van de diensten van regiokeuring.nl maakt, heb je eigenlijk nergens meer omkijken naar!

 

Direct een bouwkundige keuring in Zoelen uit laten voeren?

Wil je nu direct een afspraak maken voor een bouwkundige keuring in Zoelen? Je kunt ons daarvoor direct bellen of een mail sturen. Ook kan je een online contactformulier invullen, waarna één van onze medewerkers zo snel mogelijk contact met je op gaat nemen. Wij staan in ieder geval graag voor je klaar om met een kritisch, onafhankelijk en eerlijk oog naar de huidige staat van de betreffende woning in Zoelen te kijken!

Onze kwaliteiten