Voor een bouwkundige keuring in Nieuwegein, moet je bij Regiokeuring zijn!

Er zijn veel aanbieders voor een bouwkundige keuring in Nieuwegein. Maar een ding is zeker, bij Regiokeuring zit je goed. Regiokeuring is een landelijk, regionaal, onafhankelijk erkend werkend taxatie en bouwkundig inspectiebureau. Regiokeuring werkt in heel Nederland maar is vooral actief in Midden Nederland. Dus ook voor een bouwkundige keuring of een nulmeting.
in Nieuwegein zit je bij ons goed! Meer weten over Regiokeuring? Lees vooral verder!

Opzoek naar een aankoopbegeleiding, bij Regiokeuring zit je goed!

Wanneer je de keuze hebt gemaakt om een woning te gaan kopen, zal je merken dat dit heel veel tijd en inzicht kost. Je krijgt bijvoorbeeld te maken met meerdere makelaars, verschillende partijen en ieder zijn eigen wensen en eisen. Als je kiest voor onze professionele aankoopbegeleiding scheelt dit heel veel tijd en energie. De adviseur zorgt ervoor dat alles goed verloopt en dat je geen hoofdpijn krijgt van bepaalde zaken. Regiokeuring kijkt onder andere naar uw financiële mogelijkheden, hierdoor krijgen wij een goed inzicht naar de mogelijkheden. Let op, bij het afsluiten van een hypotheek is een taxatie verplicht! Daarnaast neemt de adviseur contact met je op om de verkoop af te wikkelen. Daarbij neemt de adviseur ook contact op met de verkopende partij. Meer opzoek naar een bouwkundige keuring in Nieuwegein? Ook dan zit je bij Regiokeuring goed!

Bouwkundige keuring in Nieuwegein

Regiokeuring Logo

Een taxatie van je woning doe je bij Regiokeuring

Veel mensen zien het nog wel eens over het hoofd, maar het is toch ook echt verplicht bij het afsluiten van een hypotheek. Een taxatie! Regiokeuring voert graag met haar expertise een NWWI-taxatie voor je uit. Tijdens de taxatie wordt de marktwaarde van de woning bepaald, de hypotheekverstrekker wil namelijk graag weten hoeveel de woning waard is. Niet alleen voor een taxatie in Utrecht kan je bij Regiokeuring terecht, wij zijn actief in heel midden Nederland. Je kan geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Liever eerst even persoonlijk contact? Geen probleem! Regiokeuring helpt je graag.

Voor een bouwkundige keuring in Nieuwegein moet je bij Regiokeuring zijn!

Niet zo zeer opzoek naar een taxatie maar ben je meer benieuwd naar de technische staat van een woning? Dan is onafhankelijk bouwkundige keuring in Nieuwegein van groot belang. Het is natuurlijk belangrijk dat er feiten op tafel komen te liggen. Regiokeuring regelt dat! We onderzoeken tijdens de bouwkundige keuring in Nieuwegein zowel de buiten als de binnenzijde. Tijdens deze inspectie kunnen er gebreken gevonden worden. Dat kunnen grote gebreken zijn, maar ook kleine gebreken. Al deze gebreken worden verwerkt in een duidelijk rapport. De herstelkosten worden hierbij ook meegenomen. Erg handig, weet je direct wat je ongeveer kwijt bent! De kosten voor een bouwkundig rapport vallen bij ons lager uit dan je verwacht. Kortom: voor een bouwkundige keuring in Nieuwegein moet je bij Regiokeuring zijn!

Wanneer is een bouwkundige keuring in Nieuwegein een goed idee?

Als je enigszins twijfels hebt over de technische staat van de woning, is een bouwkeurige keuring van belang. Ook voor een woning in Nieuwegein! Een bouwkundige geeft een uitgebreide beoordeling aan de woning. Geen zorgen, hier kan je gewoon bij zijn. Van hoog naar laag. De bouwkundige begint zijn bouwkundige keuring in Nieuwegein bij de zolder. Als het mogelijk is wordt de schoorsteen, dakbedekking en dakconstructie bekeken. Vervolgens de C.V. ketel, mechanische ventilatie, trappen, leuningen, deuren, vloeren, ramen, kozijnen enz. De voorgenoemde punten zijn slechts een opsomming van een bouwkundige keuring in Nieuwegein.

Er wordt altijd gewerkt met apparatuur om goed in kaart te brengen hoeveel vocht er in de ruimtes is. Op diverse punten wordt de woning hiermee beoordeeld. Heb je tussentijds vragen? Schroom niet, deze kan je te allen tijde van de keuring stellen. De bouwkundige keuring in Nieuwegein geeft je inzicht in de staat van het object inclusief eventuele herstelkosten. Ben je van plan om een bouwkundige keuring te laten plaatsvinden in Nieuwegein? Je voldoet met deze keuring aan de onderzoeksplicht beschreven in BW 7:17.

Regiokeuring onderscheid zich graag

Er gaan zelden bouwkundigen naar de kruipruimte, wij van Regiokeuring vinden dit wel van essentieel belang bij een bouwkundige keuring in Nieuwegein. Wij kunnen hierdoor de begane grond vloer beoordelen. Uiteraard dient de kruipruimte wel toegankelijk te zijn voor onze bouwkundige. Regiokeuring is ook in het bezit van een telescoop trap waar regelmatig gebruik gemaakt van wordt. Handig bijvoorbeeld om iets wat zich op hoogte bevindt te inspecteren en beoordelen.

Een bouwkundige keuring in Nieuwegein, dit is wat je moet weten

Een bouwkundige keuring neemt tijd in beslag, maar is eigenlijk vrij snel gepiept. Ga daarom uit van zo’n één tot twee uur. Een bouwkundige keuring in Nieuwegein wordt met de hoogste zorg gedaan en kan daarom verschillen in tijd. Het bouwkundige rapport van de keuring in Nieuwegein wordt opgesteld met een fotoreportage. Het wordt een uitgebreid rapport waar alles specifiek in benoemd en beschreven wordt. Het bouwtechnische rapport is een ontzettend handig document. Het kan onder andere een uitgangspunt zijn om over de prijs te gaan onderhandelen of misschien wel doorslaggevend zijn om een pand of woning wel te kopen of niet.

Regiokeuring kan meer voor je betekenen dan alleen een bouwkundige keuring in Nieuwegein. Voor een nulmeting ben je ook aan het juiste adres. Dit brengt de huidige situatie van het onroerend goed duidelijk in beeld. Maar ook wanneer je een partij zoekt die je kan helpen aan een meerjarenonderhoudsplan, bijvoorbeeld om de maandelijkse bijdrage te kunnen calculeren, zit je bij Regiokeuring goed. Is er een iets minder leuke situatie, bijvoorbeeld lekkage, brand, storm of een verkeerd uitgevoerde verbouwing, ook dan helpt Regiokeuring je graag hulp aan met onze schade expertise!

Wil je gebruik maken van meerdere diensten? Een bouwkundig inspectierapport en een taxatie? Dat kan! Omdat wij deze verschillende mogelijkheden aanbieden kunnen wij een aantrekkelijke combinatiekorting aanbieden. Vraag zeker eens naar de mogelijkheden!
Heb je een vraag of ben je geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte? Je mag ons altijd bellen op nummer 0345-521010. Het is mogelijk om een contactformulier in te vullen op de website, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Onze kwaliteiten