Wil je graag een bouwkundige keuring voor een woning in Eck en Wiel uit laten voeren? Dan ben je bij Regiokeuring daarvoor aan het juiste adres; wij hebben veel ervaring met het opstellen van bouwkundige keuringen. Door onze vakkennis, unieke ervaring en scherpe prijzen weten wij veel mensen blij te maken met een bouwkundige keuring van het hoogste niveau. Word jij de volgende?

 

Welke diensten biedt Regiokeuring voor je aan?

Ben je druk bezig om mogelijk een huis aan te gaan schaffen? Als je eenmaal een geschikt huis op het oog hebt, is het zaak om verschillende processen in gang te gaan zetten. Vanuit Regiokeuring kunnen we jou met al deze processen helpen. Wij zijn namelijk niet alleen in staat om een bouwkundige keuring uit te voeren, maar wij helpen je ook graag op het gebied van advies, op het gebied van taxatie en wij kunnen fungeren als aankoopmakelaar.

Bouwkundige keuring in Eck en Wiel

Regiokeuring Logo

Met onze uitgebreide dienstverlening richten wij ons hoofdzakelijk op het midden van ons land. In zowel Utrecht als in Gelderland zijn wij vrij goed vertegenwoordigd; in nagenoeg alle plaatsen, waaronder Eck en Wiel, hebben wij reeds bouwkundige keuringen uit mogen voeren. Mocht jij graag een bouwkundige keuring in Eck en Wiel uit willen laten voeren, is het van belang dat je weet wat dit precies inhoudt. Daarover vind je eigenlijk alle relevantie informatie op deze pagina!

 

Wat is een bouwkundige keuring precies?

Als wij een bouwkundige keuring uitvoeren, kijken wij eigenlijk volledig naar de bouwkundige staat van het object.

 

Aan de hand van onze bouwkundige keuring zijn wij uiteindelijk in staat om jou een volledig rapport te geven. In dit rapport vind je niet alleen terug wat de huidige bouwkundige staat van de woning is, maar we geven ook alvast aan met welke kosten je rekening moet houden. Een dergelijk, uitgebreid rapport geeft jou dus eigenlijk alle handvatten om direct de juiste keuze te gaan maken.

 

Waar letten wij op bij een bouwkundige keuring?

Zoals hierboven al gesteld, kijken wij naar de complete staat van het huis. In vergelijking met andere partijen gaan wij daar echter nogal ver in. Wij zijn namelijk één van de weinige keurders die zelfs in de kruipruimte een kijkje gaan nemen. Dit is één van de facetten waaruit blijkt dat onze keurders zeer grondig en uitgebreid te werk gaan.

 

Overigens beginnen we met onze bouwkundige keuring aan de bovenkant van het huis. We inspecteren dus eerst de zolder, waarbij we onder meer naar de dakbedekking, de dakramen, de dakconstructie, de cv-ketel, de mechanische ventilatie en de schoorsteen kijken.

 

Vervolgens kijken we ook zeer kritisch naar alle vloeren in het huis, naar alle leuningen, naar de trappen, naar de ramen, naar de kozijnen, naar de deuren en dus naar de algehele staat van het huis. Daarbij werken wij overigens met geavanceerde apparatuur, waardoor wij ook in staat zijn om bijvoorbeeld vocht in een huis te signaleren.

 

Hoe lang wij met een bouwkundige keuring bezig zijn? Ongeveer 1 tot 2 uur in het huis zelf, waarna wij vervolgens aan de slag gaan met het bouwkundige rapport. In dit rapport vind je dus al onze bevindingen terug omtrent het huis in Eck en Wiel, waarbij wij ook van alles duidelijke foto’s maken. Tijdens het onderzoek in het huis ben je ook zeker in staat om vragen te stellen. Wij informeren jou graag zo uitgebreid mogelijk en vinden het daarom zelfs prettig als je met vragen over het huis in Eck en Wiel komt.

 

Het uitvoeren van een bouwkundige keuring in Eck en Wiel is al met al een gespecialiseerde klus. Een klus waar je echt professionele keurders voor nodig moet hebben, zoals de keurders van Regiokeuring!

 

Een nulmeting uitvoeren

In en rondom Eck en Wiel worden eigenlijk altijd wel veranderingen en verbeteringen ondergaan. Dit kan bijvoorbeeld betrekking hebben op het aanpassen van de riolering of het aanpassen van één van de vele fietspaden. Dergelijke aanpassingen kunnen echter in de toekomst voor mogelijke schade zorgen, waardoor wij ook graag een nulmeting voor je uitvoeren.

 

Met een nulmeting brengen we de gehele situatie rondom jouw woning duidelijk in beeld. Zo kijken we naar heiwerkzaamheden, naar afgravingen in de buurt, naar eventuele verbouwingen bij de buren, naar zwaar verkeer dat vlak bij het huis langskomt en naar ontgravingen in de directe omgeving. Op basis van deze nulmeting krijg je een duidelijk beeld van de huidige situatie en van datgene wat je mogelijk in de komende jaren kunt verwachten.

 

Wat zijn de voordelen van Regiokeuring?

Voor een woning in Eck en Wiel voeren wij maar al te graag de bouwkundige keuring voor jou uit. Maar, waarom zou jij voor ons kiezen? Nou, wij brengen meerdere voordelen met ons mee. Zo is het een feit dat wij een breed scala aan diensten aan kunnen bieden; wij zijn namelijk een gecertificeerde taxateur, gediplomeerd makelaar, rentmeester, WOZ-taxateur en bouwkundige in één. Daarnaast zijn wij lid van de vbo en staan wij ingeschreven in het SCVM-register.

 

Doordat wij allerlei verschillende diensten aan kunnen bieden, is het voor jou een stuk makkelijker schakelen. Jij hebt immers nog maar één aanspreekpunt in plaats van dat je met allerlei verschillende partijen moet gaan werken. Dit zie je uiteindelijk ook terug in de totale kosten voor onder meer de bouwkundige keuring én eventuele aanvullende diensten.

 

Daarnaast hebben wij al ruim 15 jaar ervaring, zijn wij gespecialiseerd in de provincie Gelderland en hebben wij reeds meerdere bouwkundige keuringen in Eck en Wiel uit mogen voeren. Wil jij ook graag van onze diensten gebruik maken? In dat geval vragen wij je vriendelijk om direct contact met ons op te nemen, zodat we direct het proces in gang kunnen zetten. Ook voor vragen kan je uiteraard telefonisch of per mail contact met ons opnemen!

Onze kwaliteiten