Wil je graag een woning in Asperen aan gaan schaffen? Dan hebben wij maar één tip voor je; schakel hier de hulp van de juiste partijen voor in. Niet alle woningen in Asperen zijn namelijk even nieuw, waardoor de kans bestaat dat de bouwkundige staat van de woning niet al te best is. Het is dan ook altijd aan te raden om een bouwkundige keuring uit te laten voeren in Asperen.

Deze bouwkundige keuring voeren wij graag voor jou uit. In de afgelopen 15 jaar hebben wij veel ervaring opgedaan, waardoor wij de bouwkundige keuring in Asperen perfect voor jou uit kunnen voeren. Daar stopt het echter niet; ook op andere vlakken is Regiokeuring de ideale partij voor je. Wij kunnen je namelijk ook helpen met de vervolgstappen, wij kunnen een taxatie voor je uitvoeren en wij kunnen fungeren als een aankoopmakelaar.

Het voordeel voor jou? Je bent verzekerd van de best mogelijke service én je hebt slechts één aanspreekpunt. Dat maakt het toch wel lastige aankoopproces van een nieuwe woning in Asperen op eens een stuk makkelijker!

Bouwkundige keuring in Asperen

Regiokeuring Logo

Wat is een bouwkundige keuring in Asperen precies?

Als je een te koop staand huis gaat bezichtigen, is de kans groot dat je door liefde verblind wordt. Je bent direct verliefd op het huis en je ziet jezelf al direct in dat huis wonen. Mogelijk ben je hierdoor niet meer in staat om heel kritisch naar het huis te kijken en zie je dus ook niet mogelijke nadelen van het huis in.

Het lastige is dat sommige gebreken ook niet met het blote oog te zien zijn. Om de huidige staat van de koop staande woning in Asperen duidelijk in beeld te krijgen, is het advies om een bouwkundige keuring uit te laten voeren. Bij een bouwkundige keuring gaan onze experts eigenlijk de gehele staat van het huis in beeld brengen. Op basis van deze keuring weet jij dus exact wat de staat van het huis is, waardoor je uiteindelijk de juiste keuze voor jezelf kunt gaan maken.

Nadat wij de bouwkundige keuring voor jou uitgevoerd hebben, leveren wij een uitgebreid keuringsrapport af. In dit rapport vind je al onze bevindingen, alle foto’s die wij gemaakt hebben en vind je ook een mogelijk kostenplaatje. Met dit kostenplaatje brengen wij duidelijk in beeld wát de tekortkomingen in het huis zijn en tegen welke prijs je dit op kunt lossen.

Waar letten wij op bij een bouwkundige keuring?

Zodra wij een huis gaan keuren, kijken wij eigenlijk naar alle grote zaken, maar ook naar alle kleine details. Wij beginnen daarbij op de zolder, waarbij wij onder meer naar de vloer, naar de dakisolatie, naar de dakramen, naar de dakbedekking, naar de schoorsteen en naar de cv-ketel kijken.

Vervolgens gaan we van de zolder naar de onderliggende verdiepingen, waarbij wij op alle verdiepingen nauwkeurig onderzoek verrichten. We kijken naar de staat van de ramen, van de deuren, van de kozijnen, van de trappen, van de leuningen en van alle aanverwante onderdelen. Ook meten we hierbij het vochtgehalte in het huis; dit doen wij met behulp van geavanceerde apparatuur.

Tijdens de bouwkundige keuring letten wij dus eigenlijk op alles wat betrekking op het huis heeft. Niks ontsnapt aan onze aandacht en daardoor krijg jij een duidelijk overzicht van de huidige staat van de woning. Op basis van deze bouwkundige keuring kan jij dus voor jezelf de juiste keuze gaan maken; ga je het huis kopen of kijk je toch nog even door naar een ander huis?

Daarbij willen wij ook nog opmerken dat wij tijdens de bouwkundige keuring een stuk verder gaan dan andere keurders. Wij gaan namelijk ook voor jou de kruipruimte in, zodat wij ook de vloer van de begane grond aan een keuring kunnen onderwerpen. Veel keurders slaan deze stap over, maar wij zijn juist van mening dat de staat van de vloer van de begane grond ook van groot belang is.

Waarom voor Regiokeuring kiezen?

Als je een bouwkundige keuring in Asperen uit wilt laten voeren, heb je de keus uit meerdere partijen. Er is echter geen enkele partij die een dergelijke prijs-kwaliteitsverhouding kan bieden als Regiokeuring dat kan. Wij hebben bovendien al ruim 15 jaar ervaring, hebben de beschikking over vakkundige keurders en kunnen je ook nog op andere vlakken helpen.

Wij zijn namelijk niet alleen een vakkundige keurder, maar ook nog eens een gecertificeerde taxateur, gediplomeerd makelaar, rentmeester en WOZ-taxateur. Ook als je bijvoorbeeld een taxatie voor de betreffende woning uit wilt laten voeren, ben je bij ons aan het juiste adres.

Zijn een bouwkundige keuring en een taxatie eigenlijk niet hetzelfde? Nee, dit zijn twee compleet andere zaken. Bij de taxatie kijken wij bijvoorbeeld ook naar de oppervlakte van het huis, de ligging van het huis en de oppervlakte van de tuin.

Door voor Regiokeuring te kiezen, geniet je van gemak en eenvoud. Je hebt immers ook nog maar één vast aanspreekpunt in plaats van dat je met verschillende partijen moet gaan communiceren. Ook hebben wij veel ervaring met bouwkundige keuringen in Asperen, hebben wij vakkundige mensen in dienst en werken wij behoorlijk snel. Wij weten namelijk als geen ander dat het kopen van een huis behoorlijk stressvol is en dat alles in de hoogste versnelling afgerond moet gaan worden. Daar helpen we jou graag een handje mee!

Bouwkundige keuring in Asperen uit laten voeren?

Wil je een bouwkundige keuring voor een bepaalde woning in Asperen uit laten voeren? Dan ben je daar bij Regiokeuring dus aan het juiste adres voor. Wij nodigen je van harte uit om contact met ons op te nemen, zodat wij direct het een en ander met je kunnen bespreken. Je kunt ons bereiken via de telefoon of via de e-mail. Het is ook nog mogelijk om een contactformulier via onze website in te vullen, waarna wij je zo snel mogelijk terug bellen. We horen graag van je en voeren vervolgens graag een bouwkundige keuring in Asperen voor je uit!

Onze kwaliteiten