Administratieve ondersteuning van een professioneel accountantskantoor uit Groningen

Alan accountants biedt een speciaal administratiepakket aan voor MKB’ers, ook wel het MKB pakket genoemd. Neemt u dit pakket af, dan betaalt u maandelijks een vaste prijs voor diverse administratieve werkzaamheden. Denk hierbij aan het indienen van de aangiften omzetbelasting, maar ook aan het opstellen van een jaarrapport en het indienen van de aangifte inkomstenbelasting. Ook krijgt u tweejaarlijks een adviesgesprek en krijgt u onbeperkte ondersteuning per e-mail. De beste administratieve ondersteuning van een professioneel en betrouwbaar accountantskantoor uit Groningen, voor een aantrekkelijke prijs.

Speciale map en software voor administratie

Houd administratie bij in mappen en verwerk binnenkomende post direct. Zo heeft u altijd alle benodigdheden bij de hand en kan er niet per ongeluk belangrijke post bij het vuil terecht komen.

Houdt u de persoonlijke administratie of administratie van uw onderneming liever niet zelf bij, dan zijn er tal van administratiebureaus dit op professionele wijze voor u kunnen doen. Zij zijn gespecialiseerd in gestructureerde, veilige verwerking van administratie.

Het belang van een goede online boekhouding

Omdat steeds meer administratieve berichten via de e-mail binnenkomen, is het ook goed om online administratie binnen te houden. Hulp bij administratie kunt u onder meer met goede software krijgen. Voordeel is dat deze software de gegevens vaak online opslaat. Deze is dan vanaf verschillende locaties bereikbaar, waardoor een computercrash of -diefstal niet direct betekent dat alle gegevens verloren gaan.

Administratie uitbesteden

Ook dit kan een hoop problemen voorkomen. De ervaring leert dat in de meeste gevallen de kosten van een dergelijk bedrijf de voordelen meer dan waard zijn. Het haalt een groot deel van stress, zorgen en simpelweg uw tijdsbesteding weg. U heeft nog maar weinig omkijken naar de administratie en weet dat het altijd op orde is.

Comments are closed.

back to top