Heeft u een woning gezien en wilt graag inzicht krijgen in de bouwkundige staat? Schakel in dat geval Van Doorn Advies in om de woning bouwtechnisch te laten keuren.

De bouwkundige gaat met u de woning beoordelen.
De bouwtechnische keuring zal ongeveer anderhalf tot twee uur in beslag nemen.
De bouwkundige zal een uitgebreide vochtmeting in de woning uitvoeren. Hij begint bij de zolder en eindigt in de kruipruimte (als deze toegankelijk is).

Als één van de weinige bouwkundigen gaat hij de kruipruimte in. Soms kan er sprake zijn van een kwaliteit of een slechte houten vloer. Ook wordt er gekeken of de vloeren geïsoleerd zijn.

Offerte aanvragen

Bouwkundige keuring

Financieelgoed logo

Bel mij terug
  logo_scvm
  NRVT Logo
  VBO_Makelaar logo

  Inzichtelijk

  U krijgt tijdens de bouwtechnische keuring direct inzicht in de technische staat van de woning. In de tussentijd kunt u vragen stellen

  Er wordt een uitgebreid rapport opgesteld met o.a. de directe kosten en kosten op termijn. Uiteraard is het rapport voorzien van een uitgebreide fotoreportage.

  Het bouwkundig rapport kunt u ook gebruiken voor de onderhandelingen met de verkopende partij. Vaak kan de aankoopprijs daardoor lager uitvallen.

  Uiteraard kan er ook een NHG (Nationale Hypotheek Garantie) keuringsrapport opgesteld worden.

  De kosten van de bouwkundige keuring zijn aftrekbaar voor de belasting als de hypotheekverstrekkers om een bouwtechnische keuring vragen. Zij doen dit met name bij oude woningen.

  Van Doorn Advies heeft de beschikking over een vochtmeter, telescooptrap, bouwlamp, overall en diverse andere instrumenten.

  Vaak dient de woning ook getaxeerd te worden. Wij bieden de unieke service om dit gelijktijdig uit te voeren. De voordelen zijn lagere kosten en tijdbesparing.
  Daar de bouwkundige inzicht heeft in de technische staat kan hij dat direct verwerken in het taxatierapport.