Financieelgoed te Culemborg | Heeft u een woning gezien en wilt u inzicht in de marktwaarde en/of zekerheid over de bouwtechnische kwaliteit?

Heeft u een prachtige woning gezien en wilt u een aankoopmakelaar inschakelen om de woning aan te kopen? De aankoopmakelaar gaat meestal mee naar de tweede bezichtiging van de woning. Hij beoordeelt de inhoud, gebruiksoppervlakte, onderhoudstoestand en andere belangrijke zaken.

Het belangrijkste is een correcte vaststelling van de marktwaarde. Het inschakelen van een aankoopmakelaar kent verschillende voordelen. Er is sprake van deskundigheid, marktkennis en niet emotionele betrokkenheid bij de aankoop van de woning. Na de bezichtiging zal de aankoopmakelaar zijn bevindingen met u bespreken.

Offerte aanvragen

Aankoop

Financieelgoed logo

Bel mij terug

  logo_scvm
  NRVT Logo
  VBO_Makelaar logo
  Ons werkgebied | Financieelgoed | Taxaties | Bouwkundige keuringen | Aankoopbegeleiding

  Tarief aankoopmakelaar

  Er kan bijvoorbeeld besloten worden dat de woning bouwkundig gekeurd wordt. Ook geeft hij aan welke notaris voordelig is. Verder wordt de onderhandelingstechniek met u besproken. Als u akkoord gaat wordt er gestart met de onderhandelingen.

  Het tarief bedraagt 10% van het verschil (exclusief BTW) tussen de aankoopprijs en vraagprijs. Het basis tarief bedraagt € 400,00 exclusief BTW.

  Voorbeeld:

  De woning heeft een vraagprijs van € 180.000,00.
  Uw aankoopmakelaar krijgt er € 15.000,00 af.
  Tarief Aankoopmakelaar
  € 1.500,00 exclusief BTW
  (10% van € 15.000,00)