Zelf beton storten of laten doen?

Zelf beton storten of laten doen?

Ga je binnenkort een grote klus uitvoeren en moet daarbij ook beton gestort worden? Je kan zelf aan de slag gaan met het storten van beton maar je kan er ook voor kiezen om dit over te laten aan een specialist. Wel kan je flink besparen door het beton online te bestellen. We geven je daarnaast ook enkele tips waarmee je zelf aan de slag kan met het gieten van beton.

Zelf beton online bestellen

Je hoeft tegenwoordig niet meer naar een speciaal bedrijf als je beton bestellen wil. Je kan dit eenvoudig online doen. Op die manier kan je altijd en overal beton bestellen via internet, en het wordt de volgende dag al bij je thuisbezorgd. Door de toename van online aanbieders, zijn de prijzen bovendien een stuk voordeliger geworden. Als je kijkt op de website van Beton direkt, zie je dat je hier altijd kan bestellen, zelfs in het weekend!

Tips zelf beton gieten

Er zijn voldoende instructies te vinden waarmee je zelf aan de slag kan om beton te storten. De locatie waar dit gebeurt, moet wel goed bereikbaar zijn voor de truck waarmee het beton geleverd wordt. Daarnaast is het belangrijk dat alles op tijd voorbereid is. Als er voldoende mensen aanwezig zijn om te helpen, hoeft alleen nog het beton gestort te worden en goed verdeeld te worden. Zorg wel dat je beschikt over het juiste gereedschap, dat is het halve werk!

Toch een specialist inhuren

Zie je het toch niet helemaal zitten om zelf aan de slag te gaan met het beton storten? Je kan er altijd nog voor kiezen om toch een specialist in te schakelen. Deze heeft ervaring met het storten van verschillende soorten beton op verschillende locaties. Daardoor kan je ervan uitgaan dat het op een goede manier wordt aangebracht en dat je er nog jaren van kan genieten.